Derfor er årets julekalender til voksne en Baileys julekalender
Alle Artikler

Derfor er årets julekalender til voksne en Baileys julekalender

Baileys-kalenderen er en julekalender, der er blevet til med voksne i tankerne.

Det inkluderer 12 Baileys-infunderede godbidder, såsom varm chokolade, kakao og honningkager.

Kalenderen er tilgængelig for $29,99 og kan købes fra Baileys hjemmeside eller Amazon.

Hvor lang tid tager det at lave en Baileys julekalender?

Det tager omkring to dage at lave en Baileys julekalender.

Det første, der skal gøres, er at skære alle former til vinduer, døre og andre ornamenter ud. Derefter limes de på pap og skæres derefter ud igen. Næste trin er at male kartonerne med akrylmaling og lade dem tørre. Derefter limes de på et stykke træ og males med lak. Til sidst hænges de op på væggen eller på et træ som pynt til juletid.

Hvad er nogle andre feriedrikke, der ville være gode til en julekalender?

Baileys er en populær drik i julen. Det bruges ofte i mange juleopskrifter som varm chokolade, æggesnaps og andre cocktails. Men det er ikke den eneste drik, der kan bruges til en julekalender.

Nogle andre drikkevarer, der er gode til en julekalender, er æblecider, gløgg og spidskål.

Hvad er Baileys?

Baileys er en type alkoholisk drik, der normalt serveres som dessertdrik. Den er lavet af irsk whisky, fløde og chokolade.

Baileys serveres typisk kolde og nogle gange med is eller flødeskum på toppen. De kan også blandes med kaffe eller espresso til en Baileys irsk kaffe.

Hvad er forskellen på en almindelig julekalender og en Baileys julekalender?

Baileys er et mærke af irsk flødelikør. Det er den næststørst sælgende irske flødelikør i verden efter Diageo's Bailey's Original Irish Cream.

Baileys julekalender indeholder 24 små Baileys-fyldte chokolader, der er pakket ind i festlig emballage.

Forskellen på en almindelig julekalender og en Baileys julekalender er, at Baileys en indeholder 24 små chokolader, der er pakket ind i festlig emballage.

Hvordan adskiller en Baileys julekalender sig fra en almindelig?

Baileys kalendere er en fantastisk måde at nyde ferien med stil.

Baileys kalendere har et andet design end almindelige. De har også Baileys opskrifter og cocktails, som kan nydes i juletiden.

Hvor mange Baileys skal du bruge til en julekalender?

En julekalender er en tradition, der går tilbage til den victorianske æra. Det er en sjov måde at tælle ned til jul på.

Baileys-kalenderen er en irsk tradition, der startede i 1980'erne og har stået stærkt lige siden. En Baileys-kalender består normalt af 24 kvadrater af Baileys, som kan nydes den 1. december hvert år.

Når det kommer til en Baileys-kalender, er der to måder, du kan gøre det på: enten har du 12 Baileys og derefter 12 glas, eller også har du 24 firkanter med mindre end en milliliter i hver firkant.

Hvordan kan du lave din egen Baileys julekalender?

Baileys har en opskrift på at lave din egen Baileys julekalender. Alt du behøver er et par ark karton, nogle sakse og følgende ingredienser:

1 kop sukker

2 kopper Baileys Irish Cream

1 spsk vaniljeekstrakt

1 tsk kakaopulver

Bland alle ingredienserne i en skål og bland godt. Hæld det i en lav pande beklædt med bagepapir. Brug dine hænder til at flade blandingen jævnt. Læg endnu et stykke pergament ovenpå, og brug hænderne til at flad det ud igen. Lad det stivne natten over i køleskabet, inden du skærer det i firkanter, og hæng dem derefter op på dit træ!

Hvordan laver man en Baileys julekalender?

Baileys er en populær irsk flødelikør. Den er lavet med irsk whisky, fløde, sukker og vaniljeekstrakt. Baileys kan nydes alene eller bruges i en række forskellige opskrifter, såsom julekalenderen.

Baileys julekalender er en sjov tradition, som du kan nyde med din familie i feriesæsonen. Det er også en fantastisk måde at få brugt slikrester fra Halloween og Thanksgiving!

– Du får brug for:

– En stor papkasse (jo større jo bedre) – Saks – Tape eller limstifter

– Slik (enhver slags vil gøre)

– En lille gave til indendørs hver dag (såsom en chokoladebar)

CVR DK3740 7739